RU UA
Russian Ukrainian
Виробник якісних меблів
Замовити дзвінок
Разпашна шафа в коридор

Разпашна шафа в коридор

Виготовлення: Пiд заказ

Оформіть Заявку
і отримайте кращу пропозицію в співвідношенні ціна / якість

от 14 500 грн/м.пог
Подобається?
Збережи собі або порекомендуй друзям:
facebook gplus viber telegram messenger

Локація об'єкта: м.Вишневе, вул. Святошинська 27-Г, ЖК Акварелі.

 

Шукаєте шикарну, але практичну шафу для передпокою? Пропонуємо вам цю розпашну шафу в передпокій, виготовлену на власному виробництві з високоякісних меблевих деталей. Її світлий колір пасуватиме до будь-якого стилю і зробить вашу оселю більш витонченою та елегантною, додавши сучасний штрих до дизайну інтер'єру.
Шафа пропонує рішення для зберігання речей, від яких ви не захочете відмовитися! Завдяки численним полицям, вона надає безліч варіантів для розміщення речей та організації необхідних речей з легкістю. Цей предмет меблів ефективно використовує простір і задіює зону, яка в іншому випадку могла б залишитися непоміченою. Крім того, ми використали лише найякіснішу фурнітуру, щоб забезпечити довговічність.
Натхненна мінімалізмом та функціональністю, ця шафа додасть естетики, елегантності, комфорту та цінності вже існуючим декораціям. Незалежно від того, чи прагнете ви створити сучасний стиль, ми гарантуємо, що ця шафа ідеально впишеться в інтер'єр вашої оселі. Отримайте ідеальне рішення для зберігання речей без шкоди для якості та дизайну вже зараз.

ru ua
Разрахунок вартості
Сайт використовує cookie. Наша політика конфіденційності