RU UA
Russian Ukrainian
Виробник якісних меблів
Замовити дзвінок
Меблі в спальню кремово-білі

Меблі в спальню кремово-білі

Виготовлення: Пiд заказ

Оформіть Заявку
і отримайте кращу пропозицію в співвідношенні ціна / якість

от 22 000 грн/м.пог
Подобається?
Збережи собі або порекомендуй друзям:
facebook gplus viber telegram messenger

Локація об'єкта: м. Боярка, вул.Хрещатик.

 

Світлі меблі для спальні із фрезеруванням 3D.

  • Алюмінієва розсувна система на двоє дверей, відкритий С-профіль в кольорі срібло,
  • Наповнення системи - ультрапрозоре скло діамант 4 мм із фарбуванням по палітрі RAL9001, і МДФ 10 мм з фрезеруванням 3D.

Стильні Кремово-Білі Меблі в Спальню: Елегантність та Практичність в Одному

Наша нова колекція меблів в спальню в кремово-білому кольорі поєднує в собі сучасність, комфорт і стиль. Включаючи шафу-купе та столик з висувними шухлядами, цей комплект гарантує оптимальне використання простору та естетичне задоволення від інтер'єру.

Наша шафа-купе - це приклад ідеального балансу між функціональністю та дизайном. Алюмінієва розсувна система на двоє дверей, виготовлена з використанням високоякісних матеріалів, гарантує плавне та надійне відкриття та закриття. Двері виконані в відкритому С-профілі, покритому сріблом, що надає шафі неперевершену елегантність.

Столик з висувними шухлядами є чудовим доповненням до цього набору. Він не тільки пропонує додаткове місце для зберігання, але і служить стильним елементом декору. Столик має стильний кремово-білий відтінок, який гармонійно вписується в загальну естетику колекції.

Вибираючи наші кремово-білі меблі в спальню, ви отримуєте не просто високоякісні меблі, але і стильний інтер'єр, що радує око та забезпечує комфорт на багато років.

ru ua
Разрахунок вартості
Сайт використовує cookie. Наша політика конфіденційності