RU UA
Russian Ukrainian
Виробник якісних меблів
Замовити дзвінок
Оформите заявку для расчета стоимости мебели
и получите лучшее предложение в соотношении цена/качество

Меблі з дерева від виробника Україна

21.02.2018
Серед розмаїття стилів і фактур меблів, особливе місце відводиться натуральному дереву. Цей матеріал використовувався ще первісними людьми для спорудження підручних засобів, після чого цінувався як найякісніше і благородне сировину для меблів в палацах і замках. До нашого часу дерево нітрохи не втратило своєї репутації, ставши ще більш популярним.

Виробництво меблів з дерева

Сучасні методи обробки матеріалів дозволяють нам насолоджуватися широкою палітрою деревних виробів, починаючи від дуба і закінчуючи бамбуком. Термін експлуатації дерев'яних виробів обчислюється десятками років і зберігає привабливу оболонку незрівнянно з іншими матеріалами.
 
Меблі з дерева - це велика перевага не тільки в зовнішньому дизайні приміщення. Воно сприятливо впливає на здоров'я людини, адже не дарма дуже престижними вважаються лісові зруби з соснових деревинних волокон. Екологічна безпека та гарантія здорового чистої сировини гарантує комфортну взаємодію з людьми, страждаючими алергічними захворюваннями.
 
Що ж до сучасних технологій обробки дерева, сьогодні на виробничому рівні можливе повне усунення недоліків природного волокна. Завдяки спеціальним нешкідливим складом здатність дерева до утворення тріщин і відколів давно забута. До того ж, матеріал обов'язково проходить етап обробки температурою і антигрибковими складами - все вироби не псуються при дії вологи і благополучно піддаються вологого прибирання.
 
Щоб не пошкодити поверхню дерев'яних меблів, потрібно ретельно ставитися до вибору засобів, що очищають і враховувати їх хімічний склад. Полірувати поверхню можна тільки спеціальними спреями, в складі яких щадні речовини і захисні масла для запобігання подряпин на поверхні.

Купити меблі з дерева

Щоб замовити дерев'яну меблі під замовлення для однієї з ваших кімнат або офісу, звертайтеся до заявок до нас з виготовлення кухні або інших варіантів меблів. Ми виробляємо меблі за індивідуальним замовленням, враховуючи ваші побажання. Всі фотографії готових проектів можна побачити в каталозі на сайті
ru ua
Разрахунок вартості
Сайт використовує cookie. Наша політика конфіденційності